Over ONS

(WEBSITE UNDER CONSTRUCTION)


Volker Media maakt kwalitatief hoogwaardige videocontent over maatschappelijk relevante onderwerpen. Wij werken voor charitatieve organisaties en bedrijven die zich richten op maatschappelijke thema’s. In binnen- en buitenland. De afgelopen jaren maakten wij veel video's over vluchtelingencrises, kinderenrechten, dieren en klimaat. De verhalen die wij zelf ook belangrijk vinden.


Eigenaar Herman Volker denkt bij voorkeur in een vroeg stadium mee over uw productie: Wat is uw boodschap? Wie is de doelgroep? En welke videostijl past daar het beste bij? Herman heeft een ruime werkervaring als journalist en communicatieadviseur, en is met die achtergrond ook beschikbaar voor communicatie-advies en persvoorlichting.

Met een breed netwerk in de videowereld is alles mogelijk: van een budget-camjo-productie, tot grotere producties met ervaren vakmensen op het gebied van camera, regie en montage. Standaard draaien wij met  filmische camera's om uw video een extra professionele uitstraling te geven (licht en geluid inbegrepen). Dit kunnen wij optioneel combineren met een 2e camera met slider (bijvoorbeeld als 2e shot bij een langer interview), steadycam (zweefeffect), greenscreen (ook op uw locatie), autocue en  dronebeelden (incl. drone-operator met alle benodigde papieren die tegenwoordig verplicht zijn).


Wij werken met de modernste middelen, maar hebben geen duur pand of studio en werken zonder tussenkomst van derden direct met zeer ervaren professionals. Daardoor kunnen wij werken tegen scherpe tarieven.

 

Toen Herman Volker 12 jaar was, maakt hij zijn eerste foto's met zijn opa. Hij leerde over ISO, sluitertijd en diafragma. In zijn studententijd kwam hij door een bijbaantje in de mediawereld terecht.