Volker Media staat voor betaalbare videoproducties, waarbij intensief wordt meegedacht over de inhoud en de communicatiedoelstelling van de productie. Met een breed netwerk in de videowereld is er veel mogelijk: van een eenvoudige en betaalbare camjo-productie, tot grotere producties met inzet van een aparte cameraman, regisseur en editor. Bekijk de recente voorbeelden.

Camjo-reporter
Mijn ervaring als Camjo-reporter zet ik onder andere in voor de productie van video’s in het buitenland, bijvoorbeeld in crisisgebieden, wanneer het vaak niet mogelijk is om met een volledige cameraploeg te werken.
Door de toenemende vraag naar betaalbare (en snelle opgeleverde) videocontent voor social media, zet ik mijn Camjo-cameraset ook steeds vaker in Nederland in.

Buitenland
Dankzij een brede reiservaring ben ik voor mijn  activiteiten ook inzetbaar in lastige omstandigheden en werkgebieden in het buitenland. Ik ken de gevaren en de aandachtspunten die een dergelijk gebied met zich meebrengt en heb hiervoor speciale veiligheidstrainingen gevolgd.